Death Stranding'in Kaplayacağı Alan Belli Oldu

14.10.2019 13:46 Özgür Eroğlu

 
Hideo Kojima'nın son oyunu Death Stranding'in çıkışına 1 aydan kısa bir süre kaldı. Oyuna güvenen insanlar kadar güvenmeyen insanlar da olduğu için oyunun nasıl olacağı gerçekten büyük merak konusu. Sadece PlayStation 4 üzerinden oynanabilecek oyunun dosya boyutu belli oldu.
 
Best Buy sayesinde bu bilgi paylaşılmış oldu. Oyunun PlayStation'ınızdan istediği boşluk 55 GB ancak oyuna büyük ihtimalle bir ilk gün yaması gelecektir, o yüzden daha fazla yer saklamanız daha iyi olur. 
 
Sony'nin diğer özel oyunlarıyla veya Red Dead Redemption 2 gibi yapımlarla karşılaştırıldığında Death Stranding'in ortalama bir dosya boyutu var. Ancak yine de ortalamanın biraz üstünde. Red Dead Redemption 2 yamasız hali 99 GB istiyordu. Days Gone'ın yamalı hali ise 67 GB istiyor.
 
Death Stranding Türkçe altyazı desteği ile 8 Kasım'da PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler