Death Stranding'in Soundtrack Listesi Spotify'a Eklendi

01.02.2020 14:27 Özgür Eroğlu

 
2019 yılının önemli yapımlarından Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding büyük tartışmalar ayol açmıştı. En az tartışılacak noktası ise müzikleriydi. Bugün itibariyle de Death Stranding'in resmi soundtrack listesi dijital marketlerde erişime açıldı.
 
Oyunu oynayanların da bileceği gibi Low Roar grubunun eserlerinin ağırlıkta olduğu bir oyundu. Bunun haricinde sadece oyun için yapılan şarkılar da elbette mevcut. Liste şu anda Spotify, Apple Music, YouTube Music ve birkaç platformda daha erişime açılmış durumda. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun büyük bir kısmını veya tamamını oynayanların da destekleyebileceği gibi oyunun müzikleri gerçekten muazzam. Eğer daha önce dinlemediyseniz mutlaka tavsiye ediyoruz. Death Stranding şu anda PlayStation 4'te mevcut. PC için de bu yaz yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler