Death Stranding'in Yeni Fragmanında Kojima, Sam Karakterini Nasıl Yarattığını Açıklıyor

07.11.2019 12:17 Özgür Eroğlu

 
Death Stranding yarından itibaren PlayStation 4 kullanıcıları için erişime açılacak. Oyuna dair çok fazla video çıksa da hala bilinmeyen şeyler var. Bu yayınlanan yeni fragmanda Kojima, oyunun Norman Reedus tarafından canlandırılan ve ana karakter olan Sam Bridges'i nasıl yarattığını anlatıyor.
 
Hideo Kojima ve Norman Reedus oyuncu seçiminden sonra karakteri birlikte yaratmışlar. Kojima'nın deyimine göre Sam Bridges ne bir süper asker ne de süper kahraman. Sadece kargo taşıyan mavi yakalı bir işçi. 
 
Oyun dünyası Sam Bridges ile kaliteli bir karakter kazanmış gibi duruyor. Oyun yarından itibaren PlayStation 4 için, 2020 yazında da PC için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler