Desperados III Mac ve Linux için Çıktı

02.09.2020 22:23 Gazali Çetinkaya

 
Desperados III bugün itibarıyla Mac ve Linux için çıkışını gerçekleştirdi.

Microsoft Windows'tan sonra PC'de artık Mac ve Linux kullanıcıları da vahşi batıdaki taktiksel savaşa katılabilir.

Ayrıca ilk indirilebilir içerik Money for the Vultures - Part 1: Late to the Party (Akbabalar için Para Bölüm 1: Partiye Geç Kalındı) PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

Akbabalar için Para'nın ilk bölümünde çete Vincent DeVitt'in gizli zenginliklerini avlamak için bir kez daha bir araya geliyor. Gizemli bir mahzeni keşfetmelerine, kana susamış yağmacılardan kaçınmalarına ve Baton Rouge'dan esrarengiz Rose'un gerçekten güvenilir mi olduğunu yoksa kendi çıkarını mı düşündüğünü anlamalarına yardımcı olun.
 
İndirilebilir içerik Season Pass'e dahil. Standart sürüme sahip kullanıcılar tek olarak da satın alabilir.
 
Eğer oyunun Deluxe sürümüne sahip değilseniz, bu ve daha sonra çıkacak iki indirilebilir içerik için Season Pass satın alabilirsiniz. Season Pass PlayStation Store'da 69,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 57,00 TL. İlk indirilebilir içeriği tek olarak almak isterseniz PlayStation Store'da 27,00 TL, Xbox Store'da 17,00 TL ve Steam'de 21,25 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Desperados III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mimimi Productions Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler