Destiny – The Collection, PS4 ve Xbox One için Çıkış Yaptı

20.09.2016 16:50 Gazali Çetinkaya

  
 
   Destiny'nin beklenen genişleme paketi Rise of Iron bugün itibarıyla çıkış yaptı ancak Bungie'nin bugün çıkardığı tek yapım bu değil, duyurusu 15 Ağustos tarihinde yapılan Destiny – The Collection da bugün çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Destiny'nin ana oyunu ve tüm genişleme paketleri The Dark Below, House of Wolves, Taken King ve Rise of Iron'ı içeren Destiny – The Collection, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için sunuldu.  Destiny – The Collection'ın fiyatı ise PlayStation 4 üzerinde 179, Xbox One üzerinde ise 180 TL.
 
   Rise of Iron genişleme paketinin çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Destiny, 9 Eylül 2014 tarihinde Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Çıkardığı genişleme paketleri ile de güncel kalmaya çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler