Devil May Cry HD Collection Mart Ayında Japonya'da

Serinin ilk maceralarını kaçırdıysanız bu paket tam size göre
20.12.2011 07:47 Alkan Adakaner

     Capcom bir yandan yeni Devil May Cry oyununu İngiliz geliştirici Ninja Theory'e emanet ederken, bir yandan da serinin ilk üç oyununu Devil May Cry HD Collection paketinde satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
 
      Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Special Edition'ın bulunacağı bu paketin Avrupa ve Amerika çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ama Japonlar bu oyunlara 22 Mart'ta kavuşacaklar.
 
      Daha önce Devil May Cry HD Collection'ın Avrupa'da 2012 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını açıklayan Capcom artık bu bölgede oyunu 22 Mart sonrası bir tarihte paketi çıkarabilir. Eğer bir satış stratejisi uygulanacaksa DMC ile HD Collection çıkışı arasında çok uzun bir zaman olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler