Devil May Cry: HD Collection'dan Yeni Görseller

21.12.2011 19:36 Levent Polater

 
    Capcom'un çıkış tarihini ve fiyatını geçtiğimiz gün açıkladığı Devil May Cry: HD Collection için yepyeni ekran görüntüleri karşınızda.
 
    İçinde ilk 3 Devil May Cry'ı bulunduran HD Collection'ın 3 Nisan 2012'de Avrupa'da satışa çıkacağı duyurulmuştu. 39.99 dolar fiyat etiketiyle alıcılarını bekleyecek olan oyun için yayınlanan yeni görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Devil May Cry 4'ün bu nesilde çıktığını ve Ninja Theory tarafından geliştirilen beşinci Devil May Cry'ın "DMC" adı altında gelecekte raflarda olacağını belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler