Diablo Immortal Artık Blizzard Tarihinin En Kötü Kullanıcı Puanına Sahip Oyunlarından Biri

08.06.2022 13:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun dünyasının popüler yapımlarından Diablo'nun NetEase ve Blizzard ortaklığında geliştirdiği Diablo Immortal, Blizzard tarihinin en en kötü Metacritic kullanıcı puanına sahip bir diğer oyunu oldu. Oyun, iOS, Andorid ve PC platformlarına çıkış yaptı. Diablo'nun ikinci ile üçüncü oyunun arasındaki hikayeyi konu alan Immortal çok oyunculu bir yapıya sahip.
 
Oynaması ücretsiz MMO, 2 Haziran'da iOS, Android ve PC'de açık beta olarak yayınlandı. Ancak içerisinde mikro satın alımların bulunması nedeniyle kısa sürede oyunculardan olumsuz tepkiler aldı. Mikro satın alımların içerisinde oyun içi öğeler, skinler, silahlar ve daha fazlası bulunuyor.
 
Oyunun Metacritic kullanıcı puanı şu anda 0.5. Puanlama içerisinde 2422 olumsuz ve 96 olumlu oy bulunuyor.
 
Öte yandan Metacritic'te 1.0'dan daha düşük kullanıcı puanına sahip bir Blizzard oyunu daha bulunuyor. Warcraft III: Reforged, yenilenmiş ara sahneleri içermediği ve 2002 orijinalinde yer alan birçok özellikten yoksun olarak çıkış yapmasından dolayı eleştirilerin odağı oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo Immortal Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler