Diablo Immortal Eleştirilere Rağmen Günde 1 Milyon Dolardan Fazla Kazanıyor

04.07.2022 17:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Mobile Gamer.biz sitesinin yayınladığı App Magic verilerine göre oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal günde 1 milyon dolardan fazla kazanıyor. 
 
Geçtiğimiz dönemde mobil cihazlar için çıkış yapan Immortal, serinin hayranları için eleştiri kaynağı oldu. Diablo Immortal içerisinde yer alan oyun içi satın alım sistemi ile eleştirilerin odağında olan oyun, istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Kullanıcılar oyunu serinin en kötü yapımı olarak nitelendirirken Diablo Immortal, oyun içi satın alımlar sayesinde milyon dolarlar kazanmaya devam ediyor.
 
Geçen ay 10 milyon indirmeyi aşan Immortal, oyuncuların oyun içi mağazadan çok sayıda öğe satın almasına olanak tanıyor. Yüksek gelir performansına rağmen oyunun Metacritic kullanıcı puanı 0,2'ye kadar düştü.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte yayınlanan bir rapor, Diablo Immortal'da yer alan karakteri tamamen yükseltmenin 110 bin dolara mal olabileceğini belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo Immortal Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 9 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 18 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler