Digimon Survive için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

01.07.2022 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici HYDE, Digimon Survive için yeni oynanış fragmanı yayınladı. Yeni fragman, oyuncuların savaşların gidişatını değiştirmek için kullanabilecekleri taktik unsurlarını, çeşitli ekipmanları ve araçları gösteriyor. Bunun yanı sıra Digivolution'a başka bir bakış açısını sunuyor.
 
Bu yeni oyun, önceki Digimon oyunlarından farklı olarak karanlık bir hikaye yapısı oyunculara sunulacak. Canavarların dolaştığı ve hayatta kalmaya çalıştığınız bir dünya sizleri bekliyor olacak.

Zor kararlar ve ölümcül savaşlar sonucu evlerine geri dönmeye çalışırken oyuncuların oyun boyunca yaptıkları seçimler canavar düşmanlarının evrimini ve oyunun nasıl sona ereceğini etkileyecek. Oyundaki savaşlar 2D olarak ve daha klasik bir SRPG tarzında olacak.
 
Digimon Survive 28 Temmuz'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için ardından dünya genelinde 29 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Digimon Survive Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 1 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 3 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 4 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler