Dirt 5 Oyununa Yeni Güncelleme Geliyor

15.07.2021 12:13 Umut Tandoğan

 
Codemasters, önümüzdeki hafta bugüne kadarki en büyük Dirt 5 güncellemesini yayınlayacak. Ayrıca yeni parkurlar, DualSense denetleyicisi ve 3D ses için PS5'E özgü geliştirmeler, 20 Temmuz'da 5.00 yaması ile birlikte gelecek.
 
20 Temmuz'da, tüm platformlar için mevcut olacak Dirt 5 5.00 güncellemesi, Brezilya'nın plajlarını ve ormanlarını saran iki yeni parkur – San Conrado ve Rio Seafront – eklenecek.
 
BMW M2 Yarışması, Citroen C3 R5, Fiat Abarth 124 Ralli, Porsche 911 RGT ve Porsche Cayenne Transsyberia oyuna eklenecek. Ayrıca beş yeni kupa, başarım ve oyunda mevcut olan otomobiller için beş yeni ikonik liveries de oyuna eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DIRT 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler