Disco Elysium ile İlgili Bir Duyuru Yolda

09.12.2020 17:09 Gazali Çetinkaya

 
Disco Elysium'un resmi web sitesi oyunla ilgili yeni bir duyurunun yolda olduğunu işaret ediyor.

Sitede kırmızıya boyanmış bir sayfada yıldız ve geyik boynuzları içeren bir sembol var. Oyundaki Antecentennial Revolution olayında kullanılan sembol.

Duyurunun yakında yapılacağı belirtilmiş. The Game Awards 2020 etkinliği bunun için en uygun yer görünüyor. Türkiye saati ile 11 Aralık 03:00'da düzenlenecek.
 
Konsol versiyonları daha önce doğrulanmıştı. Çıkış tarihi duyurusu olabilir. İndirilebilir içerik veya yeni oyun olma ihtimali de var. PCGamer, bu sembolün oyun başlamadan önce meydana gelen olaylarla bağlantılı olduğu için ilk oyunun öncesini anlatacak bir proje olabileceği yönünde tahminde bulunmuş. Oyunun yazarı ve tasarımcısı Robert Kurvitz de Disco Elysium için hem genişleme hem de devam oyunu yapmak istediğini belirtmişti. 
 
15 Ekim 2019'da çıkan ödüllü, dedektiflik rol yapma oyunu Disco Elysium şu anda Windows ve macOS (Steam & GOG) üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disco Elysium Platformlar: PC Geliştirici: ZA/UM Dağıtıcısı: ZA/UM Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler