Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu!

18.04.2024 21:15 Mehmet Tandoğan

 
Geçtiğimiz hafta Amazon işbirliği kapsamında hayranlara sunulan Fallout dizisi genel anlamda beğenildi ve hala izlenmeye devam ediliyor. İlk sezonun tüm bölümlerini izleyebildiğimiz bu süreçte dizinin serinin etkisi de gitgide büyüyor.
 
Dizi etkisiyle Fallout serisi şaha kalkıyor
 
 
 
GamesIndustry.biz tarafından bildirildiği üzere dizinin etkisiyle beraber seri içerisinde yer alan Fallout 4, geçtiğimiz hafta Avrupa'da en çok satan oyun unvanına ulaşıyor. Oyunun satış sayıları önceki haftaya göre %7.500'den fazla artış gösteriyor ve Avrupa'da zirvede olan bu yapım hem dijital hem de fiziksel bir şekilde satışlarına devam ediyor.
 
Fallout 4'ün satışlarındaki muazzam artış temel olarak Fallout TV dizisinin Amazon Prime Video'da yayınlanmasının ardından geliyor. Ülkemizde 11 Nisan tarihinde yayınlanan ve ilk sezonuyla beraber büyük oranda olumlu yorumlar alan dizi, seriyi daha da popüler hale getiriyor. Açıklanan detaylarla beraber diğer üç Fallout oyunu da Avrupa'da ilk 10'a giriyor. Bu oyunlar arasında Fallout 76, Fallout: New Vegas ve Fallout 3 yer alıyor.
 
Son olarak Fallout dizisinin etkisiyle ücretsiz olarak sunulan mobil oyun Fallout Shelter, günlük kazancını 20 bin dolardan 80 bin dolara yükseltiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler