Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Ekibine Yeni Bir İsim Katıldı

17.10.2020 10:31 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli karakterlerinden biri olan Doctor Strange'in ikinci filminin kadrosuna yeni bir isim katıldı.
 
Deadline'ın haberine göre The Baby-Sitters Club, Gentefied  ve Shadow Wolves gibi yapımlarda rol alan Xochitl Gomez, Doctor Strange 2'nin oyuncu kadrosuna katıldı. Rolü henüz belli değil. Kasım ayında da filmin çekimleri başlayacak.
 
Eğer tekrar bir ertelenme olmaz Doctor Strange 2, yani Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 29 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler