Dota 2 The International Hakkında İlk Bilgiler Belli Oldu

01.04.2014 11:15 Samet Basri Taşlı


     Dota 2'nin en büyük geleneksel etkinliği olan The International hakkında Valve yeni bilgiler verdi. 
 
     Bu yıl Washington eyaletinin Seattle şehrinde yapılacak olan International IV, 17.000 kişilik bir stadyum olan KeyArena'da gerçekleşecek. İzleyici sayısının bu kadar fazla olduğu bir turnuva için geçen senekine göre daha büyük bir stadyum seçilmiş.
 
      Ön eleme maçlarıyla başlayacak olan turnuva bu yıl Ağustos ayında değil, Temmuz ayında gerçekleşecek. 8 Temmuz'da başlayacak ön elemelerde kullanılan sistemde değişiklikler olacak. Bu değişiklikler ile ilgili bilgiler ilerleyen günlerde duyurulacak. Ön eleme maçları 6 gün sürecek.
 
     Final maçları 18 Temmuz ile 21 Temmuz arasında yapılacak. 16 takımın mücadele edeceği turnuva için üç farklı bilet türü var. Genel katılım için yeterli olan biletler 99$ olacakken maçların gerçekleştiği bölgede oturmak için 199$ ödemelisiniz. Turnuvanın ön eleme maçlarını canlı izleme şansı, turnuva sonrası partiye katılıp oyuncular ve organizatörler ile tanışma şansı elde edebileceğiniz Özel Paket ise 499$ olacak. Bilet satışları 4 Nisan'da başlıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler