Dota Underlords'un Oyuncu Sayısı %90 Oranında Düştü

06.01.2020 23:46 Özgür Eroğlu

 
 
Valve'in büyük popülerliğe sahip oyunu Dota 2'nin modu, Dota Auto Chess'in bağımsız versiyonu Dota Underlords bildiğiniz gibi Haziran 2019'da erken erişime açılmıştı. Steam dışında oyun mobil cihazlarda da bulunuyor. Dota 2'nin içerisindeki mod olarak oldukça ilgi gören oyunun bağımsız versiyonu Dota Underlords'a ilgi azalmış gibi duruyor.
 
Dota Underlords, Haziran 2019 tarihinde yayınlandığında eş zamanlı olarak 202.254 kişi tarafından oynanıyordu. Ancak son günlerdeki Steam verilerine bakıldığında fark ediliyor ki oyuna olan ilgi bir hayli azalmış.
 
Oyunun 2 hafta içerisinde oyuncu zaten yarıya kadar düşmüş. Ardından da zamanla giderek azalmış ve şu anda oyunun sahip olduğu eş zamanlı oyuncu sayısı 18.664. Giderek düşmeye de devam edecekmiş gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota Underlords Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler