Dragon Quest X'te Aylık Online Ücret Ödenebilir

Dragon Quest X'in uzun süredir geliştirilmesi heyecanımızı daha da arttırıyor
05.09.2011 12:17 Alkan Adakaner


     Bugün duyurulan Dragon Quest X'in bir online RPG olacağını sizlere aktarmıştık.  Anlaşılan Square Enix oyunu kutulu olarak sattıktan sonra bir de online oyun için tıpkı MMO'lar gibi aylık ücret isteyecek. Wii için piyasaya çıkan Monster Hunter 3 de Japonya'da benzer bir şekilde kullanım ücreti verilerek online oynanabiliyordu.
 
     Dragon Quest X tıpkı çoğu MMO oyununda olduğu gibi özel etkinliklere de sahne olacakmış. Örneğin Cadılar Bayramı, Yeni Yıl gibi özel zamanlarda oyunda yeni içerikler görme şansı yakalayacağız.
 
    Square Enix oyunu online olarak diğer kişilerle oynamak zorunda olmadığımızı ve istersek NPC'lerle de oynayabileceğimizi açıklamıştı. Yani Dragon Quest X'te online'ı bir kenara bırakırsak (böylece ücret de ödemeyiz) kendi başımıza oynama şansımız var.
 
    Bu arada oyunun Wii sürümünün 2012 yılında çıkacağı da açıklandı. Daha gelişmiş görsellere sahip olacak Wii U sürümünün çıkış ise hala belirsizliğini koruyor. Buna rağmen oyuna Wii'de kaldığınız yerden Wii U'da devam edebilecekmişiz. Ayrıca Square Enix 3DS için de Spotpass desteği sunmak istiyormuş.
 
    Şu ana kadarki söylentiler bakarsak Dragon Quest serisi bundan sonra Nintendo platformlarına özel olarak çıkacak gibi görünüyor. O nedenle Nintendo bu seriyi bütün konsollarına getirmek isteyecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler