Dragon's Dogma 2 İçin 8 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

07.04.2024 12:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise mod geliştiricisi 'Nvidiaforever2', oyun için yaklaşık 8 GB boyutunda yeni bir 4K doku paketini bizlere sunuyor.
 
Diğer paketlerle uyumlu 
 
 
 
Detaylara girecek olursak, bu 4K doku paketi ortamların dokularını iyileştiriyor ve en yeni aksiyon rol yapma oyununu oynayan herkese hitap ediyor. Daha önceki haberimizde Dragon's Dogma 2 için yeni bir doku paketinin yayınlandığını aktarmıştık. Ancak bu haberimizdeki paket daha gelişmiş bir sürümü bünyesinde barındırıyor. Önceki paket orijinal dokuları iki kat yükseltiyordu fakat bu son sürüm bunun bir adım ötesine geçiyor.
 
Yayınlanan yeni 4K doku paketi diğer paketlerle beraber çalışabiliyor. Ek olarak mod geliştiricisi aşağıda görebileceğiniz karşılaştırma görüntülerini paylaşmış durumda. Dolayısıyla paketle beraber ortamların nasıl değiştiğini doğrudan gözlemleyebilirsiniz. Eğer mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilirsiniz.
 
Orijinal
 
 
 
Yükseltilmiş
 
 
 
Orijinal
 
 
 
Yükseltilmiş 
 
 
 
Orijinal
 
 
 
Yükseltilmiş
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler