Dragon’s Dogma 2 İçin HD Doku Paketi Yayınlandı

02.04.2024 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni bir doku paketi yayınlandı. Önceden yayınlanan paketlerin aksine bu sürüm içerisinde tüm ortamları elden geçiren bir yapı yer alıyor. Dolayısıyla daha iyi ortamlara sahip olmak isterseniz bu moda bir göz atmanızda fayda var.
 
Mod paketi 1313 yapıyı elden geçiriyor 
 
 
 
Detaylara girecek olursak mod geliştiricisi 'Nvidiaforever2' tarafından bizlere sunulan bu paket 2.2 GB'lık bir boyuta sahip. Biraz daha keskin ortamlar istiyorsanız bu modu kurabilirsiniz. Mod geliştiricisinin belirttiğine göre oyunda yer alan 1313 dosya elden geçiriliyor ve orijinalde bulunan varlıkların iki kat daha iyileştirilmiş versiyonlarıyla karşılaşabiliyoruz. Aynı zamanda yapay zeka araçlarının kullanıldığı bu doku paketiyle orijinal yapının korunduğunu aktarabiliyoruz.
 
Mod geliştiricisi paketle beraber gelen değişiklikleri sergilemek için herhangi bir ekran görüntüsünü yazık ki paylaşmadı. Diğer taraftan modu kurduktan sonra elbette sisteminize (Vram) daha fazla yük bindirileceğini de unutmayın. Mod dikkatinizi çektiyse buradan bağlantıya tıklayabilir ve detayları bir göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma II Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler