Dragon's Dogma 2'de Görevler Oluşturabileceğiz

30.07.2012 17:20 Erkut Köse


   İlk oyunun başarısının ardından 2. oyunun yapım sürecine girdiğini resmen açıklayan Capcom, yeni bilgiler yayımlamaktan da geri kalmadı. Yapımın görev sisteminden bahseden yapımcı ekip, oyunculara bir de müjdeli haber verdi.
 
   Seri üzerinde çalışan Hideaki Itsuno, ilk oyunda bir çok fikirlerini hayata geçiremediklerini ve bunun da maliyet ve zamandan kaynaklandığını dile getirdi. İlk oyunda bulunamayan bir çok özelliğin 2. oyun ile birlikte geleceğini söyleyen Itsuno, görev yaratma seçeneğinin de bulunacağını onayladı. Buna göre kendi görevlerimizi tasarlayabilecek ve onları oynayabileceğiz.
 
   Gelecek bir diğer önemli yenilik de 2. oyunun ilk oyundan çok daha büyük olacağı. Bu açıklamadan anlayacağımız kadarıyla daha geniş bir senaryo, diyaloglar ve büyük ihtimale daha büyük bir dünya bizleri bekliyor. Biz de kendisini merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler