Dragon's Dogma Duyuruldu

Dragon's Dogma önümüzdeki yıl içerisinde çıkacak
12.04.2011 22:16 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Capative 2011'de duyurulması beklenen yeni Capcom oyunu sonunda ortaya çıktı. Oyunun bazı görüntülerinin ve videosunun yayınlanmasından sonra isminin Dragon's Dogma olacağı tahmin ediliyordu ve söylenenler doğru çıktı.
 
     Dragon's Dogma, Capcom'un ilk açık dünyaya sahip aksiyon RPG oyunu olacak. Capcom, oyunun şimdiye kadarki en büyük yapımcı kadrosuyla geliştirildiğini ve başında Devil May Cry 4'ten tanıdığımız Hiroyuki Kobayashi ile Hideaki Itsuno'nun bulunduğunu açıkladı.
 
     Grafik motoru olarak Resident Evil 5 ve Lost Planet 2'de kullanılan MT Framework kullanılıyor. Buradan, etkili yakın dövüşlerle ve devasa Boss savaşlarıyla karşılaşacağımızı çıkartabiliriz. İki yıl önce başlayan geliştirme çalışmaları önümüzdeki sene sona erecek ve oyun PlayStation 3 ile Xbox 360 için piyasaya sürülecek.
 
     Oyunun hikayesinde ise gizemli bir ejdarhadan alacağımız görevler ve fantastik bir dünya işleniyor. Katılacağımız savaşlarda yanımızda 3 kişiye kadar savaşçı bulundurabileceğiz (Belki co-op desteği de bulunabilir) ve bu savaşçıları şehir gibi kalabalık yerlerden temin edeceğiz. Ayrıca oynanış videosundan da görüleceği üzere Boss savaşlarında karşımızdaki devasa yaratığın üzerine atlayabilecek ya da zayıf noktalarını keşfetmek için etrafında dolaşabileceğiz.
 
     Aşağıdan oyun için yayınlanan ekran görüntülerine, duyuru videosuna ve Boss savaşı içeren oynanış videosuna ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler