Dragon's Dogma PC'ye Gelebilir mi?

22.11.2012 18:12 Erkut Köse


   Dragon's Dogma'nın PC'ye gelmesiyle ilgili açıklamada bulunan Capcom, önce böyle bir çalışmanın olduğunu söyledi, sonra ise bu cümlenin yanlışlıkla yazıldığını belirtti.
 
    Firmanın resmi Twitter adresine gelen sorular arasında "Dragon's Dogma PC'ye geliyor mu?" sorusu da yer alıyordu. Bu soruya olumlu cevap veren Capcom da PC oyuncularını bir süreliğine de olsa mutlu etti.
 
    Ancak gerçek daha sonra belli oldu. Capcom'dan gelen açıklamaya göre bu yanıt yanlışlıkla gönderilmişti. Dolayısıyla oyunun bilgisayarlara gelmesiyle ilgili herhangi bir çalışma olmadığı belirtildi.
 
     Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz elbette. Belki de ileride bu konuyla ilgili bir duyuru gelir, kim bilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler