Dragon's Dogma'da Griffon'a Karşı Savaş (video)

Bir Griffon'u tek başınıza öldürmeniz çok zor olabileceği için arkadaşlarınızın yardımına sıkça başvurabilirsiniz.
26.05.2011 10:55 Alkan Adakaner


     Capcom'un açık dünya öğelerine sahip aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'nın yeni bir videosu ortaya çıktı. Bu videoda oyundaki zorlu düşmanlardan olan bir Griffon'a karşı savaşıyoruz.
 
     Videoda Strider sınıfına giren okçu yanına aldığı farklı sınıflardan savaşçılarla Griffon'a karşı mücadele ediyor. İlginç olan ise Strider'ın diğer karakterlerden birisinin desteği ile Griffon'un üstüne atlaması oluyor. Diğer yandan büyücü olan karakter de Griffon yerdeyken bitirici vuruşlardan birisini yapıyor.
 
     Bu tarz bir oyunda böylesine yoğun aksiyonun olması da gerçekten şaşırtıcı. Sand box öğelerine sahip oyunlar genellikle daha az aksiyona sahip olur. Capcom yine farklı bir oyun sunacak gibi görünüyor.
 
     2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Dragon's Dogma grafikleri ile de beğeni toplayacaktır. Yeni oyun içi video aşağıda.
 

[DHVIDEO=2521]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler