Dragon's Dogma'daki Savaşçı Sınıflarımız

09.05.2011 11:15 Alkan Adakaner


 
     Capcom'un sand-box, aksiyon-rpg'si Dragon's Dogma hakkında ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa oyundaki Fighter, Strider ve Mage (bkz yukarıda soldan sağa) savaşçı sınıflarına yakından bakıyoruz. Oyundaki toplam savaşçı sınıf sayısının bu kadar olmadığını da belirtelim.
 
FIGHTER
 
 
     Bu savaşçı sınıflardan Fighter yakın dövüşlerde uzman. Kılıç ve benzeri ağır silahları oldukça iyi kullanan bu sınıf güçlü fiziki yapısı ve kalkanı ile de saldırılara karşı dayanaklı. Stratejik oynamaktansa yakın dövüşlerle düşmanlarını yok etmek isteyen oyuncular için birebir.
 
STRIDER
 
 
    Strider sınıfı ise okçuluk konusunda uzman ve rakiplerine yaklaşmadan onları yok etmek isteyen oyuncular için biçilmiş kaftan. Hızlı hareket etmesinin yanı sıra akrobatik hareketlerle düşmanların saldırılarından kolaylıkla kaçabilen bu sınıf özellikle açık alanlardaki savaşlarda yeteneklerini daha iyi gösterecektir.
 
MAGE
 
 
     Birbirinden zorlu düşmanlar arasında en çok tercih edilecek gruplardan birisi de Mage olsa gerek. Büyü kullanmak isteyen oyuncular için uygun bir sınıf olan Mage'te açık alanlarda zamanlamamıza dikkat etmemiz gerekecekken, bu sınıfın kapalı alanlarda düşmanları için çok büyük bir tehdit olacağı kesin. Mage'in etkili saldırılarına rağmen düşmanların saldırılarına karşı pek de güçlü bir sınıf olduğu söylenemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler