Dragon's Dogma'dan Harika Bir E3 Videosu

08.06.2011 01:05 Alkan Adakaner


    Capcom'un Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırladığı açık dünya aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'nın E3 2011 videosu yayınlandı. Tamamen oyun içi görüntülerden oluşan bu video Capcom'un son dönemlerindeki en sağlam oyunlarından birisinin geldiğine işaret ediyor.
 
    Yunan mitolojisinden etkilendiği her halinden belli olan Dragon's Dogma'da Griffon'lar, dev aslanlar, Ejderhalar gibi çeşitli boss'lar yer alacak. Bunlarla her zaman hikaye gereği değil, bazen rastgele de karşılaşacağız gibi görünüyor.
 
    Bu kadar dev boyutlu düşmanların olması bize biraz Monster Hunter'ı da hatırlatmıyor değil. Zaten her iki oyun da Capcom tarafından geliştiriliyor. 
 
    Oyunda 4 kişilik ekibimizi kurup Ejderha'ların dünyayı yok edecekleri yönündeki kehanetin peşinden gideceğiz. Amacımız bu kehanetin gerçekleşmesini önlemek. Grafiksel olarak türüne göre oldukça iyi görünen oyunu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler