Dragon's Dogma'nın Demosunun Ayrıntıları

Bir Griffon'u yok etmek pek kolay olmayacak
01.03.2012 22:11 Alkan Adakaner


      Capcom tarafından 25 Mayıs'ta yayınlanacak olan Dragon's Dogma'nın demosunun ayrıntıları da ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyunun demosu iki bölümden oluşacak ve iki karakteri yönetme şansına sahip olacağız.
 
     Oyunun demosunun bir bölümünde ana senaryonun giriş kısmını oynayacağız ve yer altı tünellerinde bir Chimera'ya karşı "Fighter" sınıfından bir dövüşçüyü kontrol etme şansımız olacak. Oyundaki diğer görevimizde ise ovada bir Griffon'a karşı "Striker" sınıfından bir karakteri yöneteceğiz.
 
      Oyunun demosunun ne zaman yayınlanacağı henüz kesinlik kazanmadı, ama Dragon's Dogma'nın tam sürümü 25 Mayıs'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak. Muhtemelen bu tarihten önce demoyu deneme şansı yakalayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 35 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler