Dragon's Dogma'nın Mekanlarından Görüntüler

Dragon's Dogma'nın oldukça geniş bir dünyaya sahip olması bekleniyor
30.05.2011 10:46 Alkan Adakaner


     Capcom'un Playstation 3 ve Xbox 360 için duyurduğu serbest dünya öğelerine sahip aksiyon-rpg oyunundan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerde genel olarak oyundaki mekanlara ve gece gündüz döngüsü üzerinde durulmuş.
 
     Grafiksel olarak gerçekten de çok iyi görünen Dragon's Dogma kaliteli patlama efektleri, gece gündüz döngüsü gibi özellikleriyle de dikkat çekici. Zaten Capcom'un oyunlarının büyük bölümü grafiksel olarak üst düzey olmuştur.
 
      2012 yılında piyasaya çıkacak oyun Capcom'un uzun süredir yaptığı en heyecan verici yapımlardan birisi olacak gibi görünüyor. Umarız E3 fuarında oyunun daha fazla videosu yayınlanır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler