Dragon's Dogma'nın Senaryosundan Ayrıntılar

Bir zamanlar ejder avcısı olan Kralımız
26.04.2011 06:56 Alkan Adakaner


    Capcom'un kısa bir süre önce duyurduğu "açık dünya" öğelerine sahip aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler oyunun senaryosu ile ilgili.
 
     Öncelikle oyundaki karakterimizin bir adı bulunmuyor. Oyuncular bu karaktere istedikleri ismi verebilecekler. Peki görünüşünü değiştirebilecekler mi? Bu konu şu an için açığa kavuşmuş değil.
 
     Cassadis adlı bir balıkçı köyünden olan karakterimiz bir Ejder'in bu köye saldırması sonucu ölüyor. Karakterimizin kalbini çalan ( yerinden söken) ejder "sen seçilmiş olansın" diyor. Daha sonra ise biz de bir "Kakusha" (aydınlanmış kişi) olarak hayata dönüyoruz.
 
      Bu maceramız sırasında köyümüzde bize eşlik edecek Kina (çocukluk arkadaşımız) Adaro (köyün lideri ve bize babamız kadar yakın) gibi karakterler olacak. Diğer yandan ise bir zamanlar ejderi alt etmiş olan Kral Edmon ve eşi Eleanor (kralın 3. eşi) da senaryoda önemli bi rol oynayacak. Bazen bu kaleyi ziyaret edip kraldan görev alacağımız söyleniyor.
 
      Japon oyuncuların yanı sıra Batılı oyuncuların da büyük ilgi gösterdiği Dragon's Dogma'nın %50'si tamamlanmış. Umarız bu oyun bizi uzun süre bekletmez.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler