Dragon's Dogma'nın TGS Videosu Yayınlandı

Bu dev ilk defa TGS videosunda karşımıza çıktı
15.09.2011 09:39 Alkan Adakaner


     Capcom'un yeni aksiyon-macera oyunu Dragon's Dogma'nın Tokyo Game Show 2011 videosu yayınlandı. Bu videoda oyundaki boss'ların bir çoğuyla karşılaşıyoruz gibi görünüyor. Bu dev yaratıklar karşısında işimiz hiç de kolay olmayacak gibi görünüyor.
 
     Açık dünya oynanış yapısına sahip olacak oyunumuza adını veren Ejderhaları ise ilk defa bu videoda yakından görme şansı yakalıyoruz. Daha doğrusu sadece bir Ejderha'yı görüyoruz ve bu Ejderha'nın bizimle konuşması dikkat çekici. Yoksa asıl düşmanımız Ejderhalar değil mi?
 
     Dragon's Dogma'nın bu videosunda ayrıca farklı türdeki yeni düşmanları da ilk defa görme şansı yakalayabilirsiniz. Bu düşmanların hepsinin boyutunun oldukça büyük olması dikkat çekici. Sanırım kendi boyutumuzdaki düşmanlar bir süre sonra dikkate değer olmayacak.
 
    2012 yılında piyasaya çıkacak olan Dragon's Dogma takım bazlı bir oyun olacak ve arkadaşlarınızla konsollarınızın online servislerinizi kullanarak savaşçı değişimi yapmanız mümkün olacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler