Drive Club'tan Ekran Görüntüleri

08.05.2013 11:04 Alkan Adakaner


     Evolution Studios tarafından Playstation 4'e özel olarak geliştirilen ve konsolun çıkış oyunlarından biri olacak olan Drive Club'ın yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Oyun görsel yönden tatmin edici olacak gibi görünüyor.
 
    Koenigsegg, Maserati, Pagani, Hennessey gibi araçların bulunacağı oyunumuzun Gran Turismo serisi gibi simülasyon tabanlı olmayacağı belirtiliyor. Görselleri ve oynanışın Drive Club'da eşit ölçüde önem taşıdığını söyleyen Evolution Studios yetkilileri oldukça iddialı görünüyor.
 
    Oyun hakkında daha önce Game Infomer'da yayınlanan bilgilere buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Aşağıda ise yeni ekran görüntüleri var.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu 1 Saat önce Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler