Dune Fragmanında Pink Floyd Kullanılmasını Hans Zimmer İstemiş

18.09.2020 11:53 Özgür Eroğlu

 
Frank Herbert'ün DUne isimli bilim kurgu serisinden uyarlanan aynı isimli filmin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Fragman hayranlar tarafından oldukça sevildi. 
 
Fragmanın en sevilen kısımlarından biri de Pink Floyd'un kullanılmış olmasıydı. Bunun sebebi ise Alejandro Jodorowsky'nin daha önce girişimde bulunduğu, ancak bütçe sorunu nedeniyle iptal edilen Dune filminde müzikler için Pink Floyd ile anlaşılmış olmasıydı. 
 
Bu yüzden bu fragmanda da Pink Floyd kullanılması hayranların hoşuna gitti. hayranlar bu müziği filmin yönetmeni Denis Villeneuve'ün seçtiği düşünülmüştü.
 
Ancak Variety'nin haberine göre Pink Floyd'u kullanma fikri, Denis Villeneuve'ün değil, filmin müziklerini yapan isim Hans Zimmer'ın bir seçimiymiş. Hans Zimmer'ın kendisinin seçmiş olması, filmin müziklerin birbiri ile çok uyumlu olacağını kanıtlıyor.
 
Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 37 Dk önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 1 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 2 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler