Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'ın Başrolünde Olduğu Red Notice'in Çekimleri Eylül'de Başlayacak

08.08.2020 11:22 Özgür Eroğlu

 
The Rock olarak tanınan ve sonrasında da birçok filmde yer alan Dwayne Johnson ve Deadpool'dan sonra büyük popülerlik kazanan Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Netflix filminden yeni bir haber paylaşıldı.
 
Koronavirüsa salgını sebebiyle Mart ayında çekimlerine ara verilen Netflix filmi Red Notice'in çekimlerine önümüzdeki ay devam edilecek. Dwayne Johnson şahsi Instagram hesabından açıkladı. 
 
Red Notice, dünyanın en çok aranan suçlularından birini yakalamaya çalışan bir Interpol ajanının hikayesine odaklanıyor.  
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler var. 2021 yılında Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler