Dying Light Geliştiricisi Techland, Tencent Tarafından Satın Alındı

24.07.2023 20:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Çin merkezli Tencent, Dying Light geliştiricisi Techland stüdyosunu satın aldığını duyurdu. Çoğunluk hissesini alan Techland'ın kurucusu Pawel Marchewka konu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Techland kendi yapısını koruyacak 
 
 
 
Marchewka tarafından bildirildiği üzere Tencent şu anda Techland'ın çoğunluk hissesine sahip olma sürecinde. Yaptığı açıklamayla beraber Tencent ile iş birliği içerisine girmenin ve bir ekip olmanın oyuncular için daha iyi olacağını belirtti. Ayrıca Marchewka ekibin işlerine saygı duyacağını ve bu konuda bağımsız kalacağını da vurguladı. 
 
Marchewka tarafından belirtilene göre Techland, kendi oyunlarının / IP'lerinin tam sahipliğini elinde tutacak, yaratıcı bakış açılarını koruyacak ve bildikleri şekilde ilerlemelerine olanak sağlanacak. Marchewka ek olarak stüdyonun CEO'su olarak görev almaya devam edecek. 
 
Marchewka bu cümlelerle sınırlı kalmadı aynı zamanda şöyle devam etti: "Dying Light'ı dünya çapında yer alan oyuncular için en üst düzey zombi oyunu deneyimine dönüştürmeyi istiyoruz. Bunun için size çok sayıda ve şaşırtıcı macera deneyimini sunmayı, hem tek hem de çevrimiçi modları aktarmayı istiyoruz. Seriyi bu ortaklıkla beraber daha farklı bir konuma taşıyabiliriz. Şimdiden bu zombi temalı ortam için çeşitli düşüncelerimiz bulunuyor ve amacımız beklentileri karşılamak. "

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler