EA, Barcelona'nın Resmi Video Oyun Partneri Oldu

31.07.2013 16:54 Talha Aynacı

 
   Kutu tasarımını Barcelona'dan Messi'nin süsleyeceği FIFA 14 için yayınlanan son tanıtım videosu yine Barcelonalı oyuncularla gerçekleştirilmiş. Oynanış videoları eşliğinde sunulan videoda İspanyol ekibin gözde futbolcuları, ter döktükleri spor dalıyla ilgili duygularını, takım anlayışı ve zafer gibi öğelerin kendilerine ne ifade ettiğini dile getiriyor.
 
GÜNCEL:
 
   Aslında videonun amacı Electronic Arts ve Barcelona arasında yapılan bir anlaşmayı tanıtmak amaçlı yapılmış. Zira EA ve Barcelona arasında yapılan anlaşmaya göre EA, 3 yıllığına Barcelona'nın video oyunlarda resmi partneri oldu. EA daha önce de Tottenham Hotspur ve Manchester City, İtalya'dan AC Milan ve Fransa'dan Paris Saint-Germain ile partnerlik anlaşması imzalamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler