EA, Codemasters'ı Bir EA Stüdyosuna Dönüştürmek İstemiyor

18.05.2021 10:07 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, bu yılın başlarında F1 ve DIRT serilerinin geliştiricisi Codemasters'ı 1.2 milyar dolar karşılığında satın aldı.

MCV ile röportaj gerçekleştiren Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson, Codemasters'ı bir Electronic Arts stüdyosuna çevirmek niyetinde olmadıklarını ve Codemasters'ın kendi kimliğini koruyacağını belirtti.

"Respawn'a benzer olarak, oryantasyonumuz Codemasters'ı devralmak ya da onları başka bir Electronic Arts stüdyosuna dönüştürmek değil. Oryantasyonumuz onlara olanak sağlamak."
 
Codemasters, Codemasters olarak kalacak ve Electronic Arts'ın sahip oldukları teknoloji ve pazarlama gibi kaynaklardan yararlanacak.
 
Electronic Arts yayıncılığı altında çıkış yapacak ilk Codemasters oyunu F1 2021 olacak ve EA Sports markası altında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2021 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 13 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler