EA, Medal of Honor'ın Kalitesinden Memnun Kalmamış

05.08.2012 19:06 Samet Konuksal


    2010'da çıkan Medal of Honor ile birlikte yeniden yapılanmaya giren seri, bu oyunuyla birlikte çok da iyi şeyler yapamamıştı. Otoritelerden ortalama değerlendirmeler alan Medal of Honor adına ilginç bir itiraf geldi.
 
    EA'den Frank Gibeau'nun yaptığı açıklamaya göre EA, Medal of Honor'ın kalitesinden pek de memnun kalmamış. Konuyla ilgili Gibeau, "Medal of Honor bazı yerleriyle iyiydi, fakat birçok yerleriyle de kötüydü. Açıkçası oyunun kalitesinden pek de memnun değildik. Fakat bu sürümle(Warfighter) birlikte her şeyi iyiye doğru değiştirmek istiyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Bu konuyu açan Gibeau, "Bu yüzden yardım amaçlı Stockholm'deki DICE stüdyolarından bazı kaynaklar aldık. Ayrıca Medal of Honor: Warfighter'daki ilk amaç olarak da kendimize 'yenilik' kelimesini seçtik. Hem multiplayer için, hem diğer şeyler için." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 16 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler