EA, Star Wars: Battlefront Hakkında: "Kesinlikle Geri Bildirimleri Duyduk"

09.12.2016 03:19 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, 2015 yılında çıkış yapan multiplayer odaklı shooter oyunu Star Wars Battlefront'un derinliğe ve hikaye moduna sahip olmaması konusundaki geri bildirimleri duymuş.
 
   Electronic Arts Yatırımcı İlişkileri Başkan Vekili Chris Evenden, Barclays Global Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon konferansındaki açıklamasında bu konu hakkındaki geri bildirimleri kesinlikle duyduklarını belirtti.
 
   Chris Evenden tam olarak şu sözleri söyledi.
 
"Kesinlikle geri bildirimleri duyduk. Tek kişilik hikaye modu ve derinlik hakkında etrafta bazı yorumlar var. Dolayısıyla bu geri bildirimlerin farkındayız...fakat bu konu hakkındaki eylemlerimizi tam olarak duyurmak istemem."
 
   Star Wars Battlefront'un yeni oyunu ise 2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapacak.
 
   Henüz oyun hakkında bir detay yok ancak Electronic Arts CFO'su Blake Jorgensen açıklamalarında oyunun daha büyük, daha heyecan verici olacağını ve son derece derin, ilgi çekici olması için oldukça sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylemişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler