EA Yeni Nesildeki İlk 70 Dolarlık Oyununu Duyurdu: Madden NFL 21

19.11.2020 09:07 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Amerikan futbolu simülasyonu Madden NFL 21 PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları için "NXT LVL" sürümünü duyurdu.

70 dolardan satışa sunulacak sürüm Madden Ultimate Team modu için yüksek değeri olduğu belirtilen ek içeriklerle birlikte gelecek.

Oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'da satın almış kullanıcılar yeni nesil iyileştirmelere ücretsiz sahip olabilecek. (Madden NFL 22 çıkana kadar yükseltilmesi gerekli). Bu açıdan 2K ve Activision'ın uyguladığı politikadan ayrılıyor. NBA 2K21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation 4 ve Xbox One standart sürümleri yeni nesle ücretsiz yükseltme seçeneği sunmuyor.

Madden NFL 21 "NXT LVL" sürümü oyunu ilk defa yeni nesilde satın alacak kullanıcıları hedefliyor. Oyunun yeni nesildeki standart sürümü bu olacak.
 
Madden NFL 21 yeni nesil konsollarda şu anda geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir durumda. Yeni nesil özel sürümü 4 Aralık'ta çıkacak. FIFA 21'de aynı yolu izleyecek ve FIFA 21'in de yeni nesilde 70 dolar olma ihtimali yüksek.
 
Madden NFL 21 yeni nesil oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler