Madden NFL 21 Washington Redskins'in İsmini ve Logosunu Değiştirecek

18.07.2020 10:46 Gazali Çetinkaya

 
Amerikan futbolu ligi takımlarından Washington Redskins (Kızılderililer) 1933 yılından bu yana kullandığı ismini ve logosunu değiştirme kararı aldı.

Bu karar son zamanlarda sponsorların takımın yerli Amerikalılar tarafından ırkçı olarak algılanan isminin değiştirilmesi için baskıyı arttırmasının ardından geldi.

Her ne kadar takımın çoğunluğunun sahibi Daniel Snyder daha önce yaptığı açıklamalarda takımın ismini asla değiştirmeyeceğini söylese de stadyumun isim haklarına sahip FedEx firmasının baskılarının ardından kararını değiştirmek zorunda kaldı.

Takımın yeni ismi ve logosuna henüz karar verilmedi.
 
Electronic Arts, Amerikan futbolu simülasyonu serisinin yeni oyunu Madden NFL 21'de de Washington Redskins'in ismini ve logosunu değiştireceklerini açıkladı. Şimdilik takım sadece Washington olarak kalacak ve genel bir logo kullanılacak.

Oyunun geliştirme sürecinde son aşamada olunması sebebiyle bundan sonra takım ile yapılacak herhangi bir değişiklik oyun çıktıktan sonra yayınlanacak bir güncelleme ile sunulacak.

Madden NFL 21 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin & Steam) için 28 Ağustos'ta çıkacak. Stadia versiyonu bu kış; PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsollar piyasaya sürüldüğünde çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler