Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor

24.06.2024 14:16 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Zorluğuyla ve oyuncuları çıldırtmasıyla tanınan bu geliştiricinin oyunları arasında Elden Ring önemli bir yer kaplıyor. Şimdi ise oyunun Shadow of the Erdtree adlı ek paketi büyük oranda eleştiriliyor ve genel olarak oyuncular DLC'nin zorluğundan ve sahip olduğu performans sorunlarından muzdarip.
 
Shadow of the Erdtree artık karışık etiketine sahip
 
 
 
İlk etapta olumlu etiketine sahip olan ancak şu anda karışık ve olumsuz incelemelerle beraber eleştirilerin odağında bulunan Shadow of the Erdtree için 33,000 kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin %65'i şu anda olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Bazı kullanıcılar ek paketin bir hayli performans sorununa sahip olduğunu ve FPS dropların yaşandığını belirtirken diğer kullanıcılar ise ek paketin oldukça zor olduğunu aktarıyor.
 
Oyuncular tarafından bir hayli zorlu boss'ları beraberinde getiren Shadow of the Erdtree, Steam platformunda ülkemizde 26 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. FromSoftware başkanı ve Elden Ring yönetmeni Hidetaka Miyazaki, yakın zamanda yapılan bir röportajda Elden Ring'in zorluğunu düşürmenin oyunu bozacağını aktarıyor.
 
Peki siz bu ek paketi nasıl buldunuz? Diğer oyuncuların belirttiği gibi zorluk ve performans sorunlarından muzdarip misiniz? Deneyimlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler