Element: Space 24 Mart'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

19.02.2020 19:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Blowfish Studios ve geliştirici Sixth Vowel, Element: Space PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının 24 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.

$24.99 / €22.49 / £19.99 / $29.99 AUD fiyattan satışa sunulacak ve İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Konsol versiyonları seslendirilmiş diyaloglar ve hikayenin keyfini çıkarmak isteyenler için biraz daha kolay bir oynanış sunan bir mod içerecek.
 
Element: Space, 2199 yılında geçen bir sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyunu. Birden fazla sona sahip çizgisel olmayan bir ilerleyiş, öğrenmesi kolay ustalaşması zor savaşlar, ekibinize katmak için benzersiz karakterler, açılabilir silahlar ve yetenekler içeriyor. Hikaye modu 12 - 15 saat arasında sürüyor. Oyun ilk olarak 14 Şubat 2019'da PC için çıkmıştı.
 
Konsol versiyonları 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak.

Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Element: Space Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sixth Vowel Dağıtıcısı: Blowfish Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler