Taktiksel RPG "Element: Space" PS4'e ve Xbox One'a Geliyor

01.10.2019 19:31 Özgür Eroğlu

 
Blowfish Studios yayıncılığını yaptığı, Sixth Vowel'in geliştiriciliğini yaptığı Bilim Kurgu, Taktiksel, RPG Element: Space, Xbox One'a ve PlayStation 4'e geliyor. 14 Şubat 2019'da PC (Steam) için piyasaya sürülen oyun 2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4'e ve Xbox One'a gelecek.
 
Oyunun konsol versiyonu ilk kez 11 - 13 Ekim arasında Melbourne'de düzenlenecek olan PAX Australia 2019 etkinliğinde oynanabilir olacak. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Element: Space 200 yıl sonrasında gelecekte geçen, sıra tabanlı taktiksel RPG'leri yeni bir şekilde ele alan bir oyun. Teröristler tarafından saldırı altında olan Captain Pietham'a yardım edin. Adını silmek ve korkunç bir soykırım komplosunu ortaya çıkarmak için onu bu yolculuğa takip edin.
 
- Doğrusal değil ve fazla sona sahip.
- Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor sıra tabanlı savaşlar.
- Ekibinize katabileceğiniz benzersiz karakterler.
- İstediğiniz şekilde savaşma tarzı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Element: Space Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sixth Vowel Dağıtıcısı: Blowfish Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler