Elite: Dangerous Şimdilik Oculus Rift'in Son Sürümünü Desteklemeyecek

24.01.2016 00:22 Ömür Gencer


       Elite: Dangerous, sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift'i destekleyen ilk oyunlardan birisiydi. Cihazın DK1 ve DK2 sürümlerini destekleyen Elite: Dangerous'ın sanal gerçeklik cihazlarına sunacağı tam destek hakkında yeni bir açıklama geldi. Firma Oculus Rift'ten önce SteamVR'a odaklandığını dile getirdi.
 
      Geliştirici ekip Frontier, yapımın sanal gerçeklik desteği hakkında "Birkaç senedir sanal gerçeklik cihazlarına destek veriyoruz. Muhtemelen Elite: Dangerous, sanal gerçeklik cihazlarına ilk destek veren öncü oyunlardan. Elite: Dangerous'ı nasıl oynarlarsa oynasınlar oyunculara olabilecek en iyi sanal gerçeklik deneyimini vermek istiyoruz. Şimdilik SteamVR'a odaklanmış durumdayız."
 
      Şimdilik Frontier ile Valve arasında özel bir anlaşma olmasa da Elite: Dangerous'ın Oculus Rift'in 0.6. sürümüne kadar destekleyeceği belirtiliyor. Yani Oculus Rift resmi çıkışını yaptığında büyük ihtimalle Elite: Dangerous'ı desteklemeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler