Elite: Dangerous'ın Eklenti Paketi için Yayınlanan Uzun Oynanış Videosu Karşınızda

22.10.2015 15:14 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Frontier, Elite: Dangerous'un yeni eklenti paketiyle birlikte oyuna gezegenlere inme ve bu gezegenleri keşfetme şansı ekleyecek. Geliştirici ekip düzenlediği canlı yayın etkinliğinde oyunun yeni eklenti paketi Horizon'ın bir kısmını oyunculara tanıttı.
 
       Düzenlenen canlı yayında Horizon'ın oyuna getireceği Surface Recon Vehicles yani Yüzey Keşif Taşıtları'na yakından bakıyoruz. Uzay gemilerine göre daha küçük olan bu araçlarla iniş yaptığımız gezegenleri gezebileceğiz. Horizon'ın sadece bu kısmına yoğunlaşılan oynanış videosunda keşif araçlarının yol tutuşu ve kontrolü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 
 
       Horizon'ın oyuna sadece bu yeni araçları getirmediğini belirtelim. Bu eklenti paketiyle birlikte oyuna co-op multiplayer ve özelleştirilebilir karakterler de eklenecek. Horizon paketi hakkında yeni detaylar geldikçe sizlere aktaracağız. Bahsettiğimiz canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 10 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 30 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 47 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler