Ellen Page'den The Last of Us Yorumu

24.06.2013 09:02 Samet Konuksal


   Bu senenin en başarılı oyunu olma yolunda hızla ilerleyen The Last of Us'ın ana karakterlerinden Ellie, daha duyurulduğu dönemden bu yana Ellen Page söylentilerini karşımıza çıkarıyordu. Sonrasında Beyond: Two Souls adına çalışmaya başlayan Ellen Page, Ellie karakteriyle olan benzerlik adına bir yorum yaptı.
 
    Reddit'te soruları cevaplayan Kanadalı aktör, Naughty Dog'un ortaya çıkardığı karakterden memnun değil gibi duruyor. Konuyla ilgili soruya Page, "Eğer normal bir durumda olsaydık Naughty Dog'un yaptığı çalışmadan gurur duyardım. Fakat şu an için başka bir oyun projesi Beyond: Two Souls için çalışıyorum. Dolayısıyla bu, pek hoş bir durum değil." şeklinde bir cevap verdi.
 
    Page'in bu cevabının ardından ise Naughty Dog'dan Nail Druckmann, Twitter üzerinden ilginç bir gönderi yayınladı. Ellie'nin gerçek aktörü hedef alınarak yazılan Tweet'te Druckmann, "Ashley Johnson, Ellie'yi mükemmel bir şekilde oynadı. Eminim daha iyisini ondan başkası yapamazdı." sözlerine yer verdi.
 
   Hem Beyond, hem de The Last of Us, Sony çatısı altında gelişen oyunlar. Fakat bu iki taraf arasında ufak bir laf dalaşı başlamış durumda. Siz ne diyorsunuz bu benzerliğe?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler