End of Nations 2012'ye Sarkacak

25.09.2011 16:57 Samet Konuksal



     Son dönem içerisinde Rift'in sayesinde güzel günler geçiren Trion Worlds, yeni strateji MMO'su End of Nations'un biraz gecikebileceğini açıkladı. Eurogamer Expo'daki sunumda Trion Worlds, oyun hakkında bazı açıklamalarda da bulundu.
 
     Ücretsiz olarak sunulacak olan MMO-RTS oyununun 2012'nin başlarında çıkacağını açıklayan Trion Worlds, oyundaki ücretli satılacak unsurları da gösterdi. Trion'un topluluk yöneticisi Lance James, "End of Nations para verip üstün duruma geçebileceğiniz bir oyun olmayacak." açıklamasını yaptı. Sunumda gösterilene göre oyunda sadece yeni skin ve renkler ücretli olarak satılacak.
 
     Bir ücretsiz oyunun böyle bir karar alması sevindirici. Açıkca söylemek gerekirse ücretsiz olarak sunulup da bir çok içeriği ücretli olarak sunan oyunlardan bıkkınlık gelmişti.
 
    26 kişiye kadar aynı oyunda oynama desteğini sunan End of Nations'un beta tarihi henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
End of Nations Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 18 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler