Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

05.08.2023 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Şu anda strateji oyunu Bloons TD 6'yı ve kart oyunu Loop Hero'yu kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 10 Ağustos  Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan Epic Games diğer hafta Europa Universalis IV ve Orwell: Keeping an Eye on You oyunlarını ücretsiz verecek. 
 
Bloons TD 6
 
 
 
Maymun atıcıların ile farklı karakterlerin yer aldığı Bloons TD 6'da temel amacımız belli bir bölgeyi savunmak. Kendi savunmamızı oluşturduğumuz oyunda farklı mekanizmaları kurabiliyor ve yerleştirebiliyoruz. Bu savunmaları aynı zamanda yükseltebiliyor ve güçlerini arttırabiliyoruz. Klasik bir kule savunma deneyimi bizlere aktarılıyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Loop Hero
 
 
 
Kart tabanlı bir deneyimi bizlere sunan Loop Hero'da en iyi desteyi oluşturmak için büyük bir mücadeleye atılıyoruz. Mistik kartların yer aldığı oyunda çeşitli kahraman sınıfları bulunuyor ve bu sınıfların farklı farklı özellikleri bulunuyor. Sağlam deste oluşturmak ve üst düzey ganimetler elde etmek için çeşitli döngülere girdiğimiz oyunda yeni kartların ve sinsi gardiyanların kilidini açabiliyoruz. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler