Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman!

24.06.2024 18:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Türk oyun stüdyosu olarak karşımıza çıkan Tekden Studio yepyeni bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Orta Çağ'da bir Türk savaşçısını yönetebileceğimiz yarı açık dünya rol yapma oyunu Ulukayın: Ertuğrul için ilk fragman şu anda yayınlanmış durumda. Haberimizin en altından bu fragmana ulaşabilirsiniz.
 
Türkçe seslendirme ve alt yazı mevcut
 
 
 
Oyunun detaylarına bir göz atacak olursak Ulukayın: Ertuğrul, Orta Çağ döneminin kaos ortamında geçiyor. Var olma mücadelesi verebileceğimiz ve gizemli bir yolculuğa çıkabileceğimiz oyunda masumların kahramanı olarak yer almaya hazırlanıyoruz. Yarı açık dünya aksiyon oyunu içerisinde aynı zamanda gerçek bir Türk savaşçısının hayatını yaşama fırsatına sahip oluyoruz.
 
Türkçe alt yazı desteğinin yanı sıra seslendirme desteğinin de bulunduğu yapım içerisinde Türklerin Bozkır kültürünü ve dövüş tarzını keşfedebiliyor ve kendi tarzımızı oyuna yansıtabiliyoruz. Oyun bölümler şeklinde bizlere hikaye sunuyor ve her bir bölümde farklı oynanış sistemleri ile karşı karşıya geliyoruz.
 
Yapım içerisinde insanları kurtarabiliyor, düşmanların üstesinden gelebiliyor, obamızı ve kendimizi güçlendirerek istatistiklerimizi yükseltebiliyoruz. Oyunun aynı zamanda Steam ve Epic Games sayfaları açılmış durumda. Dilerseniz İstek listesine ekleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 7 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 2 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler