"Eski Sonic Hayranlarını Memnun Etmek Kolay Değil"

Sonic Generations cıvıl cıvıl grafiklere sahip
06.08.2011 10:01 Alkan Adakaner


     Sonic hala Sega'nın en önemli oyunlarından birisi. Bu serinin büyük hayran kitlesi ve satış rakamları Sega'yı her zaman yeni bir Sonic oyunu yapmaya itiyor. Buna rağmen firma serinin eski hayranlarını bir türlü tam olarak memnun edemedi.
 
    Sonic Generations'ın yapımcı koltuğunda oturan Takashi Îzuka da bu duruma şu sözlerle dikkat çekti:
 
      "Eski Sonic oyunlarındaki oynanış öğelerini seven kişileri memnun etmek oldukça zor, bu nedenle geliştirici ekibimiz her zaman yeni oynanış öğeleri sunmak için çabalıyor. Buna rağmen, Sonic’in 20. yıl dönümünde eski oynanış öğelerini de sunduk, bu yüzden Sonic'in eski hayranları da Generations'ı beğenebilir. Ayrıca Wiiware'de yayınlanan Sonic 4 serisine devam etmek ve yeni oyunlar geliştirerek serinin hayranlarını eğlendirmek istiyoruz."
  
     Sanırım eski Sonic oyunlarının hayranlarının o günlerdeki eğlenceyi bir daha bulmaları mümkün değil; çünkü yeni oynanış öğelerinden memnun olmayacak gibiler; ayrıca Sega da eski oynanış öğelerini aynen yeni oyunlara da uygulayamaz; çünkü bu defa da değişiklik yapmadı diye suçlanacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler