Eski Telltale ve Disney Yapımcılarının İmzasını Taşıyan Oxenfree'den Yeni Bir Video

25.10.2015 00:28 Ömür Gencer


     Bağımsız cephesinden gelen Oxenfree, eski Telltale ve Disney çalışanlarının imzasını taşıyan iki boyutlu bir macera oyunu. Geliştirici ekip Night School Studio, oyun için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. 
 
     Oxenfree'de yanlışlıkla hayaletler dünyası ve gerçek dünya arasında çatlak açan Alex adında bir karakteri yönetiyoruz. Karakterimizin macerası, üvey kardeşi Johan'ı da getirdiği bir kasabada gerçekleşmekte.
 
     Sade bir görselliğe sahip olan yapım seslendirme aktörleriyle dikkat çekiyor. Oyunun seslendirme sanatçıları arasında Erin Yvette (Wolf Among Us'ta Snow, Tales from the Borderlands'te Sasha), Gavin Hammon (The Walking Dead'te Kevin, Wolf Among Us'ta Beast) ve Britanni Johnson (Borderlands 1 & 2'de Angel) gibi başarılı aktörler bulunuyor.

       Oxenfree, 2016'nın Ocak ayında PC ve Xbox One için çıkışını yapacak. Oyun için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oxenfree Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Night School Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler